Diensten

Werving en Selectie van Professionals
Indarto Services bemiddelt Professionals op het gebied van Finance | Legal | Tax | Banking. Wij werken voor zowel het MKB als voor multinationals.

No Cure No Pay
In de loop der jaren heeft Indarto Services zorgvuldig een netwerk opgebouwd, zodat wij altijd de juiste Professional kunnen vinden.

Na een grondige selectieprocedure worden opdrachtgever en kandidaat aan elkaar voorgesteld. Omdat wij een grote kans op succes durven te beloven, werken wij op basis van No Cure No Pay.

7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar
Ook ‘s avonds en in het weekend, geen vaste kantoortijden.

Scherpe tarieven
Wij houden de kosten laag en dat voordeel delen wij graag met u door onze scherpe tarieven.

Efficiënt gebruik Social Media
Indarto Services is op de hoogte van de laatste Social Media ontwikkelingen met betrekking tot de Werving en Selectie. Voor het onder de aandacht brengen van de vacature en voor het vinden van de juiste kandidaat wordt ondermeer gebruik gemaakt van LinkedIn.

Profile Dynamics®
Indarto Services werkt samen met Erica Argelo, partner bij Circle of Art – Levenskunst in communicatie. Met behulp van Profile Dynamics® is Erica in staat de onderliggende drijfveren van kandidaten in kaart te brengen en samen te vatten in een helder rapport. Voor de opdrachtgever kan Profile Dynamics® een uitstekend hulpmiddel vormen om te beoordelen of de kandidaat past in de huidige team setting of organisatie.

Begeleiding
Door Indarto Services bemiddelde kandidaten worden door ons vakkundig begeleid. Kandidaten die in dienst treden van de opdrachtgever bieden wij een aantal coachingsgesprekken aan. Dit om richting te geven aan ontwikkeling en om een goede start te faciliteren.